Keert Amélie binnenkort terug in 'Familie'? Erika Van Tielen opnieuw op de set TV en Radio
TV en Radio

Keert Amélie binnenkort terug in 'Familie'? Erika Van Tielen opnieuw op de set

Keert Amélie binnenkort terug in 'Familie'? Erika Van Tielen opnieuw op de set

Het was voor de kijkers een verrassing van formaat toen Erika Van Tielen (Amélie) zo’n twee jaar geleden plots afscheid nam van ‘Familie’. Maar was dat afscheid wel definitief? Fans vermoeden dat de actrice nu opnieuw op de set staat.

Amélie, gespeeld door Erika Van Tielen, verdween in april 2021 na vijf seizoenen plots uit ‘Familie’. “De rol van Amélie vier jaar lang mogen spelen is een avontuur waar ik erg dankbaar voor ben. De sterke verhaallijnen volgden elkaar op en daar kan je als actrice alleen maar blij mee zijn. Amélie was een pittig personage dat de zotste dingen heeft meegemaakt”, zei de voormalige soapactrice toen in Het Laatste Nieuws.

“Wie weet keert Amélie in een verre toekomst nog wel eens terug, maar nu is het tijd voor nieuwe projecten”, klonk het twee jaar geleden. En de dag dat Erika nog eens op de set komt piepen, lijkt nu wel aangebroken. Janine Bischops (Brigitte) heeft op Instagram namelijk enkele foto’s gedeeld met haar tv-dochter op de set. “Mijn dochter Amélie en ik in ‘Familie’. Wat was het een zaaaalige dag”, schrijft de actrice erbij.

Het lijkt er dus op dat Erika even weer op de set staat. Meteen luidt de vraag in de reacties: “Komt Amélie terug?” Fans hopen in ieder geval van wel. “Hoe leuk!”, “Twee schatjes”, “We missen je”, “Leuke foto’s” en “Jullie worden allebei gemist”, willen de trouwe kijkers nog kwijt.

Populair

Laatste nieuws