Komen Silke en Ilias dan toch weer samen in 'Thuis'? Actrice Ivana Noa lijkt per ongeluk meer te verklappen

231116bramspoorenivananoathuisvrt1
Het zag er even naar uit dat de breuk tussen Silke (Ivana Noa) en Ilias (Bram Spooren) in ‘Thuis’ definitief was. Maar nu de twee personages opnieuw vaker met elkaar optrekken en dichter naar elkaar toe groeien, zijn de fans meer dan ooit overtuigd van een verzoening. Terecht of niet? Actrice Ivana Noa denkt er het hare van.
Vorig seizoen zette Silke een punt achter haar relatie met Ilias. “En ik moet zeggen: ik was daar oprecht niet goed van”, bekent Ivana Noa, die al twee jaar in de huid van Silke kruipt, in de podcast ‘De Thuisploeg’. “Er was zo’n lange opbouw. Maandenlang heeft het geduurd voor we samen waren en intussen bleven we met elkaars voeten spelen, of kwam Robrecht daar bijvoorbeeld tussen. Eindelijk kwamen Silke en Ilias toch samen en dan duurde dat amper een paar maanden”, zegt ze teleurgesteld.
“Silke heeft Ilias bij wijze van spreken gewoon ontmaagd en daarna was het gedaan”, bedenkt de ‘Thuis’-actrice zich. Maar is hun breuk definitief? En valt Silke straks toch eerder in de armen van nieuwkomer Cédric (Klaas Duyck), en Ilias in die van Viv (Lynn Van den Broeck)? Ivana zou het zelf liever anders zien. “Dat er meer speelde tussen Silke en Ilias, zat er al in van in het begin. Ergens diep vanbinnen wist ik dat ze ooit zouden samenkomen”, herinnert de actrice zich. “Daarom zijn Silke en Ilias voor mij wel endgame”, waarmee Ivana wil zeggen dat ze volgens haar samen moeten eindigen.

Powerduo

Verklapt de soapactrice hiermee meer? Het zou zomaar eens kunnen, aangezien er intussen weer meer interesse lijkt te zijn tussen de ex-lovers. “Ik denk dat ze sowieso altijd iets voor elkaar zullen voelen en ik hoop oprecht dat ze elkaar terugvinden”, geeft Ivana eerlijk toe. “Ik vond hen een superleuk koppel. En Ilias is zo schattig. Ze werken gewoon als duo.”