Kürt Rogiers verklapt meer over komende verhalen in Familie: "Mag je verwachten" TV en Radio
TV en Radio

Kürt Rogiers verklapt meer over komende verhalen in Familie: "Mag je verwachten"

Kürt Rogiers verklapt meer over komende verhalen in Familie: "Mag je verwachten"

Nu Koen (Sieg De Doncker) intussen al even uitgeschakeld is, staat de weg open voor heel wat nieuwe en interessante verhaallijnen in ‘Familie’, zeker voor Veronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers). In ‘TV-Familie’ licht die laatste acteur al een tipje van de sluier op over wat we dit jaar allemaal mogen verwachten.

In ‘Familie’ zitten er een hoop veranderingen aan te komen, tenminste als we Kürt Rogiers mogen geloven. “Sinds twee jaar hebben we een nieuw schrijversteam”, vertelt de acteur in TV-Familie. En dat was naar eigen zeggen ook broodnodig. “Gelukkig, want zo’n drie jaar geleden vonden we de verhalen soms zelf te flauw, te lastig of er ver over”, biecht hij op.

Maar dat is nu voltooid verleden tijd. “Dat gevoel hebben we al lang niet meer”, klinkt het. “Elke week gebeurt er wel iets dat je niet zag aankomen.” Neem nu de midseasonfinale van 6 januari als perfecte voorbeeld, “met een knipoog naar de hitfilm ‘Ocean’s Eleven’. Dat mag je van ons in 2023 zeker nog verwachten: veel verrassingen!”, kan Kürt Rogiers al verklappen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws