Laura Tesoro blaast iedereen omver: dit gebeurde nog nooit eerder in 'The Voice' TV en Radio
TV en Radio

Laura Tesoro blaast iedereen omver: dit gebeurde nog nooit eerder in 'The Voice'

Laura Tesoro blaast iedereen omver: dit gebeurde nog nooit eerder in 'The Voice'

Afgelopen vrijdag ging de eerste ronde Battles van start in ‘The Voice van Vlaanderen’. Volgende week zien we het vervolg, de week erop is het eindelijk tijd voor de langverwachte liveshows. En daarin belooft coach Laura Tesoro het groots aan te pakken.

Wie niet kon wachten om Laura aan het werk te zien, kon haar parcours op de voet volgen in ‘The Voice Comeback Stage’, waarin ze afvallers een tweede kans geeft. Ook bij haar zijn de Battles aangebroken. Daarin plaatste ze Jordy, die ze stealde uit Team Mathieu, tegenover Sonny uit Team Natalia. Dat de twee kandidaten aan elkaar gewaagd zijn, wist Laura op voorhand en werd tijdens hun Battle alweer duidelijk.

"Dit was fantastisch. Jullie hebben allebei een onwaarschijnlijk straffe stem, waarmee jullie nog ver gaan raken”, klinkt hun trotse coach. Jordy en Sonny wisten Laura allebei omver te blazen en dat maakt haar keuze des te moeilijker. Daarom beslist ze iets te doen dat we in ‘The Voice’ nog nooit eerder zagen gebeuren. Ze wil de twee mannen graag meenemen als duo.

Dat zou de allereerste keer zijn dat er tijdens het programma zelf een duo wordt gevormd. "Sonny en Jordy zijn ieder op zich fantastische zangers, maar als ze samen zingen, gebeurt er echt iets magisch. En daar wil ik iets mee doen", besluit Laura. Hun coach overvalt beide mannen duidelijk met haar beslissing. Of ze effectief ingaan op Laura’s voorstel, zien we volgende week in ‘The Comeback Stage’. Dat belooft spannend te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws