Laura Tesoro krijgt twee nieuwe copresentatrices in 'Het Jachtseizoen': "Voor het eerst drie vrouwen" TV en Radio
TV en Radio

Laura Tesoro krijgt twee nieuwe copresentatrices in 'Het Jachtseizoen': "Voor het eerst drie vrouwen"

Laura Tesoro krijgt twee nieuwe copresentatrices in 'Het Jachtseizoen': "Voor het eerst drie vrouwen"

Goed nieuws! Het populaire VTM-programma ‘Het Jachtseizoen’ krijgt binnenkort een vervolg. Meer nog, de opnames gaan vandaag al van start. En dat nieuwe seizoen zal er een pak anders uitzien dan het eerste.

‘Het Jachtseizoen’ keert binnenkort terug naar VTM met een tweede seizoen. Opnieuw zullen enkele BV-duo’s ontsnappen uit een cel ergens in Vlaanderen en proberen om drie uur lang uit de klauwen van de jagers te blijven. Wanneer het vervolg op het scherm komt, is nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk keren de jagers in het najaar terug.

Wat we wel al weten, is dat het programma er compleet anders zal uitzien. ‘Het Jachtseizoen’ zorgt dit jaar voor nieuw bloed. Waar Laura Tesoro vorig seizoen nog vergezeld werd door ‘Familie’-acteur Maarten Cop en influencer Jamie-Lee Six, zullen Nora Gharib en Julie Van den Steen het team nu versterken. Voor het eerst staan er dus drie vrouwen aan het roer van het programma.

Comeback van Nora

Voor Julie Van den Steen is het haar eerste presentatieopdracht in lange tijd, maar ook Nora Gharib is duidelijk opnieuw opgevist bij de commerciële zender. Met ‘Het Jachtseizoen’ heeft de presentatrice al haar tweede grote opdracht bij VTM beet op korte tijd. Zo is ze momenteel ook bezig met de opnames van ‘The Voice Kids’, dat ze vanaf nu aan de zijde van Aaron Blommaert zal presenteren. Laura Tesoro zal hiernaast ook te zien zijn in ‘Starstruck’, de eerste shiny-floor show die ze alleen presenteert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws