Liliane Saint-Pierre eerlijk over medekandidaten na exit in 'De Verraders': "Alle deelnemers zitten in een whatsappgroep, maar ik niet" TV en Radio
TV en Radio

Liliane Saint-Pierre eerlijk over medekandidaten na exit in 'De Verraders': "Alle deelnemers zitten in een whatsappgroep, maar ik niet"

Liliane Saint-Pierre eerlijk over medekandidaten na exit in 'De Verraders': "Alle deelnemers zitten in een whatsappgroep, maar ik niet"

Liliane Saint-Pierre moest ‘De Verraders’ zondagavond - tot haar eigen grote spijt - verlaten. Niet alleen het spel, maar vooral al haar nieuwe vrienden die ze tijdens het programma leerde kennen, zal de zangeres enorm missen.

Liliane Saint-Pierre, grote fan van het programma, twijfelde geen seconde toen VTM haar vroeg als kandidate voor het tweede seizoen van ‘De Verraders’. Maar dat ze het zó naar haar zin zou hebben, had ze zelf nooit gedacht. “ Ik had niet verwacht dat ik zo geëmotioneerd zou reageren”, zegt de zangeres in Het Laatste Nieuws. “Ik wilde zo graag het einde halen, maar plots kon dat niet meer. En na een paar dagen ga je je bovendien aan iedereen hechten. Het waren allemaal aangename mensen. En plots moest ik iedereen en het spel loslaten.”

Er vloeiden al snel tranen bij haar vertrek. “Geen zuinige traantjes, maar echt een serieuze huilbui. Het leek wel een echt rouwproces”, klinkt het nog bij Liliane. “Niet dat ik het oneerlijk vond dat ze mij hadden vermoord, maar ik vond het gewoon heel jammer dat ik niemand meer mocht zien en dus geen afscheid kon nemen.” De zangeres heeft er duidelijk vrienden voor het leven gemaakt: “Ze zitten allemaal in mijn hart. Guy T’Sjoen is al naar een optreden van mij komen kijken en Martine Jonckheere heeft me bij haar thuis uitgenodigd, waar ik toen ben blijven slapen. Ook Bart Appeltans en Hendrik Vos vond ik heel charmant en we zullen elkaar nog wel ontmoeten bij de reünies.”

Whatsappgroepje

Hoewel Liliane intussen - dankzij ‘Het uur van de waarheid’ op VTM GO - weet wie ‘De Verraders’ zijn, heeft ze nog geen flauw benul over de afloop van het spel. “Ik weet nog altijd niet weet wie het spel gewonnen heeft. Alle deelnemers zitten wel in een whatsappgroep, maar ik niet”, onthult ze. “Ik ben niet zo bedrijvig op sociale media. Daar pas ik niet. En als ik ex-deelnemers ontmoet, wordt daar niet over gepraat. Ik laat me dus verrassen en volg het, zoals alle kijkers, gewoon op tv”, besluit de zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws