Linde Merckpoel wint 'Celebrity MasterChef': "Maar dat zal me helaas nog veel geld kosten" TV en Radio
TV en Radio

Linde Merckpoel wint 'Celebrity MasterChef': "Maar dat zal me helaas nog veel geld kosten"

Linde Merckpoel wint 'Celebrity MasterChef': "Maar dat zal me helaas nog veel geld kosten"

Gisteren barstte de finale strijd los in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ op Play4. Daar trok Linde Merckpoel uiteindelijk aan het langste eind. Maar haar overwinning is tegelijk ook een beetje een vergiftigd geschenk.

Zowel Boris Devis als Hakim Chatar moesten de duimen leggen voor Linde Merckpoel in de grote finale van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’. De radio- en videomaakster ging zo niet alleen met de titel en de felbegeerde trofee naar huis, ze won ook een etentje in Hof Van Cleve, de sterrenzaak van Peter Goossens. “Binnenkort kan dat niet meer, dus dat is écht een stuk culinaire geschiedenis dat je meekrijgt”, zegt Linde vol ongeloof in Het Laatste Nieuws.

Eind 2023 stapt Peter Goossens namelijk uit zijn iconische zaak. En Linde mag een van zijn laatste shifts bijwonen. “Haast onmiddellijk wist ik dat Hakim mijn plus one zou worden. We hebben in de finale even hard gestreden, waardoor ik dat niet meer dan logisch vond”, besluit Linde. Maar daar zal nog een stevig prijskaartje aan vasthangen.

Partners

“Onze partners gaan eveneens mee. We trakteren hen, omdat ze beiden onze deelname zo steunden”, vertelt de winnares. Zo heeft haar vriend Jef zonder morren de zorg voor hun twee kindjes op zich genomen tijdens de opnameperiode, net zoals Jolien Roets dat deed voor Hakim. “Zonder hen hadden we hier nooit gestaan”, zei Linde daar eerder al over. “Maar ja, we weten dat het geld gaat kosten”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws