Margot Hallemans tikt 'Familie'-makers op vingers: "Had ik liever anders gezien" TV en Radio
TV en Radio

Margot Hallemans tikt 'Familie'-makers op vingers: "Had ik liever anders gezien"

Margot Hallemans tikt 'Familie'-makers op vingers: "Had ik liever anders gezien"

Omdat ze enkele sabbatmaanden inlaste, is Margot Hallemans even niet te zien in 'Familie'. Haar personage Hanne is voor enige tijd naar Nepal vertrokken. Maar binnenkort keert ze gewoon terug, want de actrice is de soap nog lang niet beu. Al is er één iets wat haar niet zint. En dat laat Margot bij de makers duidelijk horen.

Margot Hallemans trekt de deuren bij ‘Familie’ even achter zich dicht. Maar niet getreurd, lang zullen de trouwe kijkers Hanne niet moeten missen. “De exit is maar tijdelijk, dus de kijkers hoeven zich geen zorgen te maken’, stelt de soapactrice iedereen gerust in HLN Showbits. “Ik ben mij intussen stilaan aan het voorbereiden om in april weer op de set te staan, want Hanne komt nog voor het einde van het seizoen terug”, klinkt het zelfs.

“Ik heb op het vliegtuig terug (de actrice vertoefde enige tijd in Zuid-Afrika, red.) meteen heel wat scenario’s gelezen omdat ik nieuwsgierig was over wat er voor Hanne gepland staat. En dat gaan we nu dus doornemen”, vervolgt Margot. Ze staat duidelijk te popelen om weer aan de slag te gaan. Toch is de ‘Familie’-actrice niet opgezet met een nieuwe wending voor Hanne. Zo is haar personage steeds meer met yoga bezig, net zoals Margot in het echte leven. En dat was niet op eigen vraag.

“Nee, absoluut niet. Ik ben zelfs aan de schrijvers gaan zeggen: ‘Mannekes, nu begint ze toch wat te hard op Margot te lijken, hoor’”, horen we de actrice zeggen. “Ik vond dat jammer toen ik dat las. Ik vind dat spijtig als Hanne en Margot te hard op elkaar gaan lijken, want ze lijken nu al zo hard op elkaar. Maar die yoga… Dat wou ik toch liever een stukje van mezelf houden”, geeft Margot eerlijk toe. “Dus ik zal er binnenkort wel eens op aansturen: ‘Misschien moet Hanne gewoon gaan badmintonnen of zo?’”, lacht ze ten slotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws