Mathias Vergels maakt kot te klein en veroorzaakt problemen op set van 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Mathias Vergels maakt kot te klein en veroorzaakt problemen op set van 'Thuis'

Mathias Vergels maakt kot te klein en veroorzaakt problemen op set van 'Thuis'

Mathias Vergels’ personage Lowie gaat momenteel door een lastige periode. Hij gaat samen met Paulien (Tina Maerevoet) voor een kindje en dat brengt de nodige ruzies en problemen met zich mee. Ook op de set.

“Als er een decor afgebroken moet worden, moet je bij Mathias Vergels zijn”, hoorde Sander Gillis iemand van de productie zeggen. In de podcast ‘De Thuisploeg’ kon Tine Priem hem verklappen dat het er soms inderdaad nogal hevig aan toegaat tijdens de opnames. “Ik mag natuurlijk niets verklappen, maar er komt best een heftige scène aan”, onthult ze.

En dan kan het decor al eens sneuvelen. Mathias ging zo hard op in zijn rol dat het even helemaal misliep. “Hij ging heel hard op in zijn spel, stormde naar buiten en er is het een en ander meegekomen”, gaat Tine, Tamara uit ‘Thuis’, verder. Ze hoopt dan ook dat de kijker dit voorval zal kunnen meepikken op tv. "Het zag er schitterend uit", vindt ze.

Lowie en Paulien kregen vorige week het goede nieuws te horen dat hun aanvraag bij de fertiliteitskliniek goedgekeurd is. Maar Mathias’ akkefietje op de set doet alleen maar vermoeden dat het heftige verhaal rond Lowies kinderwens nog lang niet uitverteld is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws