Na heisa rond psychische klachten: opvallend besluit genomen over toekomst 'Temptation Island' TV en Radio
TV en Radio

Na heisa rond psychische klachten: opvallend besluit genomen over toekomst 'Temptation Island'

Na heisa rond psychische klachten: opvallend besluit genomen over toekomst 'Temptation Island'

Temptation Island’ ligt zwaar onder vuur. Nadat oud-deelnemers Aylin en Efrain een lelijk boekje opendeden over het programma, getuigden maar liefst 14 andere ex-kandidaten van psychische klachten tijdens en na hun deelname. Dat betekent slecht nieuws voor de toekomst van de realityshow.

Een kleine twee weken geleden getuigden Aylin en Efrain, die twee jaar geleden deelnamen aan ‘Temptation Island’, over de ernstige psychische klachten die ze aan het realityprogramma overhielden. Ze hadden het onder meer over verplicht alcoholgebruik, hun slaaptekort en fikse ruzies met de crew. Aylin ging er zelfs zo onderdoor dat ze twee zelfmoordpogingen ondernam na de opnames.

Maar ze lijken niet alleen: de klachten van andere oud-deelnemers blijven binnenstromen. Inmiddels staat de teller al op 14 ex-kandidaten die beweren mentale klachten te hebben opgelopen door deze ultieme relatietest. De crew kon bijna niet anders dan de realityshow on hold zetten. Zo lieten RTL en producent Simpel Zodiak aan Het Laatste Nieuws weten dat de productie van de nieuwe afleveringen voorlopig wordt stilgelegd tot er duidelijkheid is.

Leugens

Al komt er ook tegenkanting van enkele oud-deelnemers. “Het was allemaal niet zo erg als Aylin en Efrain laten uitschijnen”, zegt Shallie Abbiusi, die in 2021 meedeed. “Ze liegen ook over over een aantal dingen. Ze wisten op voorhand waar ze aan deelnamen, en beweerden later dat ze alles acteerden omdat ze bekend wilden worden.” ‘Temptation Island’ keert voorlopig dus niet terug, maar het laatste is hier duidelijk nog niet over gezegd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws