Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens mag eindelijk heuglijk nieuws met de wereld delen TV en Radio
TV en Radio

Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens mag eindelijk heuglijk nieuws met de wereld delen

Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens mag eindelijk heuglijk nieuws met de wereld delen

In het najaar van VTM is opnieuw één grote afwezige. Van Nathalie Meskens is amper een spoor te bekennen. Maar na haar maandenlange mediastilte mag de presentatrice eindelijk groot nieuws verklappen over haar comeback.

Geen Nathalie Meskens op het scherm is nogal uitzonderlijk voor VTM. Binnenkort duikt de blondine wel op als jurylid in de nieuwe shiny-floor show 'Starstruck', maar daar bleef het voorlopig ook bij. Tot nu! Blijkt namelijk dat de presentatrice toch nog enkele leuke plannen in de schuif had liggen.

Toen Nathalie eerder dit jaar zei dat ze achter de schermen met heel wat leuke projecten bezig was, was ze dus niet aan het liegen. Volgend jaar duikt het VTM-gezicht op in het vierde seizoen van ‘Een echte job’. Daarin loopt ze samen met onder anderen Stephanie Planckaert stage in het ziekenhuis in Leuven. De andere drie kandidaten - Kürt Rogiers, Kamal Kharmach en Celine Van Ouytsel - raakten gisteren per ongeluk al bekend.

Radiostilte

Nathalie Meskens leek eventjes van de aardbol verdwenen. Sinds de laatste aflevering van ‘Beste Kijkers’ in november was ze op tv nergens meer te bespeuren. Ook op sociale media bleef het tot voor kort verdacht stil. De presentatrice besloot zich namelijk even te focussen op haar zangcarrière, maar binnenkort mogen we haar dus weer in onze huiskamers verwelkomen. Bovendien waagt Nathalie straks ook haar kans in 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws