Per ongeluk opvallende beelden uitgelekt: "Nieuwe kandidaten van 'Een echte job' nu al bekend"

230914andypeelmaneenechtejobvtm
Het nieuwe tv-seizoen is nog maar net van start gegaan of er wordt al volop gespeculeerd over het volgende. Na het lekken van enkele beelden lijkt nu al bekend welke BV’s volgend jaar deelnemen aan ‘Een echte job’ op VTM.
In ‘Een echte job’ op VTM lopen vijf bekende Vlamingen na een spoedcursus verpleegkunde enkele weken stage in een ziekenhuis. Het was nog niet geweten, maar het heeft er alle schijn naar dat het populaire programma in het voorjaar een vierde seizoen krijgt. 
Een ‘Familie’-fan heeft namelijk enkele bekende koppen gespot tijdens opnames in het UZ in Leuven. In een fangroep op Facebook deelt ze beelden waarop zowel Kürt Rogiers, die Lars speelt in de soap, en Kamal Kharmach te zien zijn. Heel wat mensen menen ook Celine Van Ouytsel te herkennen op de foto.

Carrièreswitch

De kans is dus behoorlijk groot dat we hen binnenkort in ‘Een echte job’ zien. Vorig jaar liepen Andy Peelman, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Sarah Mouhamou en An Lemmens nog stage in het ziekenhuis van Aalst. Bij die laatste is haar deelname zo in de smaak gevallen dat ze zelfs vroedkunde gaan bijstuderen is. Benieuwd of het ook voor deze bekende gezichten zo goed zal meevallen!
Bron: Facebook
Bron: Facebook