Na ontgoocheling in 'Boer zkt Vrouw': Björn komt met verrassend liefdesnieuws TV en Radio
TV en Radio

Na ontgoocheling in 'Boer zkt Vrouw': Björn komt met verrassend liefdesnieuws

Na ontgoocheling in 'Boer zkt Vrouw': Björn komt met verrassend liefdesnieuws

In ‘Boer zkt Vrouw’ zagen we hoe Cathy speelvogel Kenny meenam op romantische date en topfavoriet Björn naar huis stuurde. Net zoals vele kijkers zag Björn deze keuze in de verste verte niet komen. Dat hij ontgoocheld was, is nog een understatement. Maar hoe gaat het enkele maanden later bij hem in de liefde?

“Ik was enorm verbaasd toen Cathy opeens voor Kenny koos”, geeft Björn eerlijk toe in TV-Familie. “Niet alleen omdat ik dacht dat ik zou mogen blijven. Ook omdat mijn medekandidaten mij van de eerste dag tot Cathy's topfavoriet hadden gekatapulteerd.” Hij was dan ook enorm teleurgesteld toen hij alsnog zijn koffers moest pakken. “Oh ja, ze heeft mij toen enorm ontgoocheld”, bekent de kandidaat. “Ik had ook het frustrerende gevoel dat Cathy mij uiteindelijk niet echt goed heeft leren kennen.”

Jammer, want er hing volgens hem duidelijk iets in de lucht. Sinds ‘Boer zkt Vrouw’ heeft Björn wel nog regelmatig contact met de boerin, maar dan puur vriendschappelijk. “Ik denk dat een relatie tussen ons uitgesloten is”, denkt hij erover. De liefde heeft hij helaas nog niet gevonden. “Op liefdesvlak is er maar weinig vooruitgang bij mij. Er is niemand die voldoet aan mijn serieuze checklist”, lacht de kandidaat.

Klaar om iets op te bouwen

Maar Björn staat wél open om iemand te leren kennen. “Al ga ik voorlopig zelf niet meer actief op zoek naar de liefde, ik laat het nu gewoon op me afkomen”, besluit hij. “Maar ik ben helemaal klaar om iets op te bouwen met een vrouw die bij mij past én om met haar een gezin te starten.” Eén ding is zeker: na ‘Boer zkt Vrouw’ puilt zijn mailbox over van berichtjes van geïnteresseerde dames. Keuze genoeg dus!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws