Na pijnlijke 'nee' in 'Blind Getrouwd': Isabelle doet plots schokkende onthulling over Matthieu TV en Radio
TV en Radio

Na pijnlijke 'nee' in 'Blind Getrouwd': Isabelle doet plots schokkende onthulling over Matthieu

Na pijnlijke 'nee' in 'Blind Getrouwd': Isabelle doet plots schokkende onthulling over Matthieu

Op maandag 20 november namen twee koppels hun finale beslissing in 'Blind Getrouwd'. Emile en Emma zeiden volmondig 'ja' tegen elkaar. Bij Isabelle en Matthieu werd het helaas niets meer dan een goede vriendschap. In Dag Allemaal onthult zij nu ook meer over hun finale beslissing.

Isabelle werd helaas meermaals afgewezen door Matthieu. Het was dan ook geen verrassing toen ze allebei 'nee' zeiden tijdens het beslissingsmoment. Maar de goedlachse blondine zit nu nog wel met heel wat vragen.

"Wat had Matthieu nodig om die gevoelens voor mij te laten groeien? En waarom had hij z’n lat zo hoog gelegd? Van bij het begin peperden ze ons in dat we bij het beslissing­smoment nog geen grote gevoelens moesten verwachten. Waarom heeft hij dan toch z’n gedacht zo willen doordrijven?", zegt Isabelle deze week in Dag Allemaal.

"Er speelde meer"

Isabelle had zelf ook liever 'ja' gezegd. "Ik zou daar niet beschaamd voor geweest zijn, alleszins. Maar uiteindelijk heeft zijn duidelijke ‘nee’ me ook beïnvloed natuurlijk", aldus Isabelle. En blijkbaar is er ook meer gebeurd tussen de twee. "En euhm, er speelde ook wel nog wat meer, maar dat houden we tussen ons", klinkt het geheimzinnig.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws