Natalia niet mals voor mede-'The Voice'-coaches: "Heeft het niet goed gedaan" TV en Radio
TV en Radio

Natalia niet mals voor mede-'The Voice'-coaches: "Heeft het niet goed gedaan"

Natalia niet mals voor mede-'The Voice'-coaches: "Heeft het niet goed gedaan"

Gisteren vond de grote finale plaats van ‘The Voice van Vlaanderen’. Het zit er weer op voor dit jaar. Of Natalia volgende keer weer van de partij is, is nog niet bekend. Maar de zangeres blikt wel even terug op het afgelopen seizoen en de samenwerking met haar medecoaches.

“Oh, ik vond het echt een avontuur, met al mijn kandidaten. Het was echt een heel tof seizoen ook weer”, moet Natalia toegeven in HLN Showbits. “En ik mag dat zeggen, want dat is niet altijd het geval”, houdt ze geen blad voor de mond. “Maar ja, ik ben dus heel tevreden.”

En dat heeft ze niet alleen aan haar fantastische kandidaten te danken, maar ook aan haar twee gloednieuwe collega’s. “Het was ook heel tof met Jan (Paternoster, red.) en Mathieu (Terryn, red.) als nieuwe coaches. Ik vond dat echt superleuk”, zegt Natalia met de hand op het hart.

Ze is dan ook apetrots op de twee nieuwe coaches. “Ik vind dat jullie dat supergoed gedaan hebben”, wil de zangeres kwijt. Er zijn blijkbaar al tijden geweest waar dat niet het geval was. “Er waren anderen die het voor de eerste keer deden, die het niet zo goed deden als jullie”, geeft Natalia voorzichtig mee. “Dat vind ik echt.” Zoals alijd recht voor de raap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws