Nick uit 'Blind Getrouwd' niet te spreken over wat Florence nu doet TV en Radio
TV en Radio

Nick uit 'Blind Getrouwd' niet te spreken over wat Florence nu doet

Nick uit 'Blind Getrouwd' niet te spreken over wat Florence nu doet

Nick Laenen nam twee jaar geleden zelf deel aan ‘Blind Getrouwd’, waarin hij gekoppeld werd aan Christophe. Hij weet dus als geen ander wat dit hele avontuur inhoudt.

Net zoals Nick voorspeld had bleven Brecht en Dziubi getrouwd en gingen Lien en Joren elk hun eigen weg op. Ook bij Jiri en Florence lijkt hij te weten hoe de vork in de steel zit. Zij beslissen morgen of ze samen blijven. “Ze matchen zó mooi samen, maar ik denk niet dat ze getrouwd blijven”, gokt Nick in HLN Showbits.

En dat heeft volgens hem alles met Florence’ gedrag te maken. “Ze blokt elk moment van romantiek helemaal af”, gaat Nick verder. Als er nog maar iets romantisch gezegd of gedaan wordt, lacht ze het meteen weg. “Florence maakt overal maar een grap van”, zegt Nick verontwaardigd.

Dat terwijl er bij Jiri wel al gevoelens in het spel zijn en hij constant zijn uiterste best doet. “Hij probeert ook maar gewoon wat aandacht of complimentjes te krijgen”, denkt Nick. “Ik heb heel vaak medelijden met Jiri”, moet de ex-‘Blind Getrouwd’-deelnemer besluiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws