Niels Destadsbader en Dieter Coppens hebben opnieuw geweldig nieuws na stripact TV en Radio
TV en Radio

Niels Destadsbader en Dieter Coppens hebben opnieuw geweldig nieuws na stripact

Niels Destadsbader en Dieter Coppens hebben opnieuw geweldig nieuws na stripact

Onlangs gingen Niels Destadsbader, Dieter Coppens en zes andere bekende mannen uit de kleren voor het goede doel. Nu hebben zij opnieuw fantastisch nieuws te melden.

In het Eén-programma ‘Alles in de strijd’ wilden Niels Destadsbader en Dieter Coppens het taboe over mannenkankers doorbreken. Daardoor besloten ze om samen met zes andere mannen een stripact op te voeren in Oostende. Eindelijk is het nu ook duidelijk wat deze show juist heeft opgebracht.

Om dat te vieren deelt de VRT nu een geweldige boodschap op Facebook. “Niels, Dieter en de zes andere Roy-al Stripper Boys hebben een heel Casino Kursaal gevuld en dat leverde maar liefst 30.000 euro op voor Kom op tegen Kanker”, klinkt het. Een waanzinnig bedrag!

Ook de fans zijn laaiend enthousiast over ‘Alles in de strijd’. “Super gedaan, respect”, “Dikke proficiat, toffe show en veel centjes voor onderzoek. Mooie combinatie toch!”, “Hoedje af voor dit initiatief” en “Mooi om het zo in de aandacht te brengen”, klinkt het meermaals.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws