Niets is zeker: uitspraak Kevin Janssens over The Masked Singer verandert alles TV en Radio
TV en Radio

Niets is zeker: uitspraak Kevin Janssens over The Masked Singer verandert alles

Niets is zeker: uitspraak Kevin Janssens over The Masked Singer verandert alles

Vanavond is het eindelijk zover: dé grote finale van ‘The Masked Singer’. Champignon, Tovenaar en Raaf zetten voor de laatste keer hun beste beentje voor. Maar wie schuilt zich al al die weken achter deze pakken? Daar doet speurder Kevin Janssens nu een opmerkelijke uitspraak over.

Enkele weken geleden verklapte Bart Cannaerts in de podcast ‘Achter De Schermen’ dat tussen de overgebleven Masked Singers nog een A-lister zat, een heel bekend persoon dus, die nog steeds nergens genoemd werd. “Ik bekijk natuurlijk niet alle fora, maar de bekendste persoon die nu nog in een pak zit, is nog niet vernoemd”, klonk het bij de speurder.

Op sociale media dacht iedereen dat Bart het dus over Hippo, ofwel Boris Van Severen, had. Klinkt logisch, maar een opmerkelijke uitspraak van medespeurder Kevin Janssens doet iets anders vermoeden. Bij Studio Brussel onthulde hij namelijk dat die zogezegde A-lister nog stééds niet ontmaskerd is. Bart had het dus over Champignon, Tovenaar of Raaf.

Wie dan wel?

Coely kan toch de A-lister zijn”, merkt een fan meteen op op Facebook. “Ze is best bekend in het buitenland." Maar Coely is al wekenlang de hoofdverdachte bij Raaf: haar naam werd dus wél al vaak genoemd. Kan het dan Tovenaar zijn? Volgens de kijkers bestaat er al sinds de eerste afleveringen geen twijfel over: Tovenaar is Aaron Bommaert. “Aaron werd al vaak genoemd, hij zal dus niet de A-lister zijn”, reageert een kijker.

Is het dan toch de schattige Champignon? “Volgens mij had hij het dus over Champignon”, besluiten enkele ‘The Masked Singer’-fans. “Ik denk dat we allemaal op het verkeerde spoor zitten bij hem.” Zou het? Het belooft dus nog spannend te worden straks.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws