Nieuwkomer Klaas Duyck verklapt nu al meer over zijn personage in 'Thuis': "Dit staat hem te gebeuren" TV en Radio
TV en Radio

Nieuwkomer Klaas Duyck verklapt nu al meer over zijn personage in 'Thuis': "Dit staat hem te gebeuren"

Nieuwkomer Klaas Duyck verklapt nu al meer over zijn personage in 'Thuis': "Dit staat hem te gebeuren"

Hij kwam al een brandje blussen in de wijngaard en tussen de lakens bij Silke (Ivan Noa), maar wat staat nieuwkomer Cédric nog allemaal te wachten in ‘Thuis’? Acteur Klaas Duyck licht nu al een tipje van de sluier op over zijn rol in de soap.

Vorige week maakte Klaas Duyck zijn intrede als brandweerman Cédric in ‘Thuis’. “Mijn eerste scene was met Vanya Wellens en Ann Pira. Superspannend, want ik werd er meteen ingegooid”, herinnert de acteur zich in HLN Showbits. “Het voelde als een eerste schooldag tussen allemaal leerlingen die al in het zesde middelbaar zaten. Maar je komt in zo’n warme thuis terecht, dat je dat al snel vergeet”, klinkt het dankbaar.

Maar wat voor iemand is Cédric? “Ik speel een jonge gast die zonder enige connectie met de andere personages in de serie komt. Via via komt hij bij de jongeren terecht”, vertelt Klaas. “Cédric staat heel vrij in het leven en onderschikt aan het leven.” Maar naast zijn job gaat het personage ook vrijwillig aan de slag als brandweerman.

Niet perfect

“Cedric wil ook een soort engagement aangaan in het leven, waar verantwoordelijkheid bij hoort. Dat is zijn idee van een goed persoon zijn”, legt de kersverse ‘Thuis’-acteur uit. “Maar dat lukt niet altijd. Hij heeft ook zijn imperfecte kanten, dus hij worstelt ook met enkele zaken in de reeks”, aldus Klaas. Wij zijn alvast benieuwd wat die zaken zullen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws