Ongeval Nick Bril heeft grote gevolgen voor 'Celebrity MasterChef': Play4 neemt drastische beslissing TV en Radio
TV en Radio

Ongeval Nick Bril heeft grote gevolgen voor 'Celebrity MasterChef': Play4 neemt drastische beslissing

Ongeval Nick Bril heeft grote gevolgen voor 'Celebrity MasterChef': Play4 neemt drastische beslissing

Op maandag 8 januari reed sterrenchef Nick Bril zijn stagiair Joe Claridge aan op de parking van The Jane. Amper een dag eerder, op zondag 7 januari, werd de laatste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Celebrity MasterChef' ingeblikt. Play4 heeft nu ook drastische beslissing genomen over het programma.

Op zondag 7 januari werden de opnames van het nieuwe seizoen van 'Celebrity MasterChef Vlaanderen' afgerond. Vlak daarna reed Nick Bril richting The Jane voor een nieuwjaarsfeestje met zijn personeel. Helaas liep het de ochtend daarna helemaal mis.

Nick Bril reed onder invloed een van zijn stagiairs aan op de parking van het sterrenrestaurant. Het 37-jarige slachtoffer zou op dat moment al op de grond gelegen hebben en vecht momenteel nog altijd voor zijn leven in het ziekenhuis.

Ondergeschikt belang

Daarom heeft zender Play4 nu beslist om eerst alles te laten bezinken vooraleer het nieuwe seizoen uitgezonden wordt. "We gaan hier op een empathische manier mee om. Het welzijn van het slachtoffer en Nick staat voorop", aldus de zender. "De startdatum van het nieuwe seizoen is daarom van ondergeschikt belang", klinkt het in een verklaring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws