Ontdek hier de geheime deal van Erik Van Looy met VTM: zo kon hij Nathalie Meskens strikken voor 'De Slimste Mens' TV en Radio
TV en Radio

Ontdek hier de geheime deal van Erik Van Looy met VTM: zo kon hij Nathalie Meskens strikken voor 'De Slimste Mens'

Ontdek hier de geheime deal van Erik Van Looy met VTM: zo kon hij Nathalie Meskens strikken voor 'De Slimste Mens'

Vanavond maakt Nathalie Meskens haar intrede in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, een kandidate die Erik Van Looy al jaren in zijn quiz wil. Toch is het niet zo vanzelfsprekend dat een exclusief VTM-gezicht op de concurrerende zender opduikt. De presentator heeft dan ook een opvallende deal gesloten.

Als je zoals Nathalie Meskens een exclusiviteitscontract hebt bij VTM bijvoorbeeld, dan is het niet zo gemakkelijk om zomaar eens een uitstapje te maken naar een andere zender. Toch doet de presentatrice dit jaar een gooi naar de titel van ‘de slimste mens’. Hoe is Erik Van Looy, die al jaren moeite doet om haar als kandidate aan de haak te slaan, er deze keer dan toch in geslaagd? Wel, zo’n twee jaar geleden heeft de quizmaster een geheime deal gemaakt bij VTM.

Tien jaar geleden zat Nathalie al eens in de jury. “Een ontdekking. Maar daarna stapte ze over naar VTM, waar ze doorgebroken is, en zei ze jarenlang dat ze nooit wilde meedoen met ‘De Slimste Mens’”, legt Erik uit aan Het Laatste Nieuws. “Maar toen ik de vraag kreeg om op VTM deel te nemen aan ‘The Masked Singer’ als Radijsje, had ik maar één voorwaarde: dat Nathalie Meskens kandidaat mocht zijn in ‘De Slimste Mens’”, onthult de presentator.

Eriks geduld heeft dus geloond, want vanavond maakt de populaire VTM-presentatrice haar opwachting in zijn quiz. Ook regisseur Robin Pront, stand-upcomedian Jade Mintjens en MNM-presentator Manu Van Acker komen er deze week bij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws