Ontploft bom straks ook bij Stef in 'Boer zkt Vrouw'? "Heuse mentale beproeving" TV en Radio
TV en Radio

Ontploft bom straks ook bij Stef in 'Boer zkt Vrouw'? "Heuse mentale beproeving"

Ontploft bom straks ook bij Stef in 'Boer zkt Vrouw'? "Heuse mentale beproeving"

Zondagavond kwam de donderslag bij heldere hemel voor boer Raphaël. De felle jaloezie onder de dames mondde uit in een vlammende ruzie. Katrijn en Jolyn pakten hun koffers, Jasha bleef als enige achter. Maar zit er ook al een haar in de boter op de boerderij van Stef? De melkveehouder licht nu al een tipje van de sluier op.

Melkveeboer Stef leeft erg mee met Raphaël. “Dit is héél erg voor hem”, bedenkt hij zich in TV-Familie. “Raphaël heeft dit niet zo gewild. Het is zo’n fijne, warme kerel. Ik heb medelijden met hem, want ‘Boer zkt Vrouw’ is niet te onderschatten. Het is zowel mentaal als emotioneel een hele beproeving. Zeker als er zoals bij Raphaël jaloezie en frustraties volgen”, vervolgt de boer. “Jaloezie is een vreemd beestje, hé.”

Gelukkig was er op zijn boerderij geen vuiltje aan de lucht. Stef is er redelijk goed in geslaagd zijn aandacht te verdelen. “Ik wilde hen alle drie goed leren kennen en niemand voortrekken. Dat heb ik hen zeker laten merken. Daardoor voelde geen van hen zich uitgesloten of geviseerd”, vertelt de melkveehouder. “Zo’n jaloezie en frustraties, ik had dat heel erg gevonden. Ik wilde dat iedereen met een goed gevoel zou kunnen terugblikken en had het mezelf erg kwalijk genomen mocht het zoals bij Raphaël zijn uitgedraaid.”

Stef heeft de meisjes dan ook gevaagd eventuele zorgen of twijfels meteen uit te spreken. “Dat moet kunnen, want communicatie is de sleutel tot een goede relatie”, weet Stef. “Maar door de plezante sfeer is dat tot dusver niet nodig geweest. Ik ben met m’n dames met mijn gat in de boter gevallen”, aldus de melkveehouder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws