Opnieuw schokkend sterfgeval in 'Thuis': "En dat is nog maar het begin" TV en Radio
TV en Radio

Opnieuw schokkend sterfgeval in 'Thuis': "En dat is nog maar het begin"

Opnieuw schokkend sterfgeval in 'Thuis': "En dat is nog maar het begin"

Gisteren werden de trouwe ‘Thuis’-kijkers opnieuw met een shock van jewelste het weekend ingestuurd. Slechterik Chris is duidelijk niet terug om rustig bij te kletsen en heeft alweer een slachtoffer gemaakt. Maar wie zal er nog allemaal volgen?

Chris heeft al heel wat op zijn kerfstok: de dood van Tania, de ontvoering van Hannah, de moordaanslag op Tim en Dieter, op Harry en Thilly én vorige week nog maar eens op Thilly. Gisteren probeerde hij Tim en Dieter opnieuw uit de weg te ruimen door hun politiewagen te saboteren. Maar de twee heren namen een andere auto, waardoor hun collega Patje met de fatale bomauto vertrok en opgeblazen werd. Ook inspecteur Maité Santens werd de lucht ingeslingerd, maar lijkt de aanslag wél te overleven.

Voor Patje kwam alle hulp dus te laat. En zo wordt hij het zoveelste slachtoffer van Chris. Die gaat duidelijk over lijken om wraak te nemen. En dat is nog maar het begin van zijn “zwanenzang”, zoals hij het zo mooi verwoordt. Chris wil een exit met een knal, letterlijk. Maar wie wordt zijn volgende slachtoffer? Harry misschien? De slechterik wist zijn ooit jeugdvriend, nu aartsrivaal naar een afgelegen plek te lokken. Daarna was geen spoor meer te bekennen van de twee heren.

Exit Harry sneller dan verwacht?

Volgens de kijkers zou dit wel eens de ultieme confrontatie tussen Harry en Chris kunnen worden. En aangezien Stan Van Samang (Harry) binnenkort uit de soap verdwijnt, kan het niet anders dan slecht aflopen. Moeten we de acteur volgende week al vaarwel zeggen? En hoe? Heel wat fans denken dat de confrontatie fataal afloopt voor Harry . Anderen denken dan weer dat hij naar het buitenland zal vluchten. Maar de meesten denken dat Thilly's echtgenoot straks achter de tralies belandt. Zorgt hij er misschien voor dat Chris niemand meer kan raken?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws