Peter Van Asbroeck verklapt meer over zijn rol in telenovelle 'Milo': "Erg onder de indruk van Camille" TV en Radio
TV en Radio

Peter Van Asbroeck verklapt meer over zijn rol in telenovelle 'Milo': "Erg onder de indruk van Camille"

Peter Van Asbroeck verklapt meer over zijn rol in telenovelle 'Milo': "Erg onder de indruk van Camille"

Peter Van Asbroeck (61) verdween in 2013 van het scherm maar maakt deze week zijn comeback op tv. Zo heeft hij een rolletje beet in de telenovelle 'Milo'. In Het Laatste Nieuws verklapt hij nu ook al iets meer over zijn gloednieuwe rol.

Peter Van Asbroeck maakt op dinsdag 13 februari zijn intrede in de telenovelle 'Milo'. Daarin vertolkt hij de rol van een boekhouder, bij wie Milo gaat solliciteren. Milo moet namelijk op zoek naar een beter betaalde job als ze ontdekt dat de bakkerij in slechte papieren zit.

Ze solliciteert bij het accountantbedrijf van Frederiek Sabbe (Peter Van Asbroeck), waar ze meteen aan de slag mag. Frederiek is een vlotte veertiger en het levende bewijs dat een boekhouder niet per sé saai hoeft te zijn. "Hij is een veertiger. Een mooi compliment voor mij, want ik ben er tenslotte al 61", vertelt Peter Van Asbroeck in Het Laatste Nieuws over zijn gloednieuwe rol in 'Milo'.

Onder de indruk

"Frederiek is geen saaie, maar kleurrijke boekhouder en de nieuwe werkgever van Milo, gespeeld door Camille", aldus Peter. En blijkbaar was hij ook erg onder de indruk van cast en crew bij 'Milo'. "Ik kende nog een paar crewleden van vroeger, maar ontmoette op de set toch vooral nieuwe gezichten. En vooral heel jonge mensen. Ik ben onder de indruk van hoe professioneel en talentvol die allemaal zijn", aldus Peter.

"Camille kende ik niet persoonlijk, maar natuurlijk wel van naam. Het verbaast me hoe professioneel die wel is en hoe goed voorbereid ze altijd op de set verschijnt. Amai. Ik vind haar heel straf. Ze is slechts 22, maar weet heel goed wat ze wil. En ze laat zich daarbij ook goed omringen. Op haar leeftijd stond ik nog niet zo ver en was ik vooral een ongeleid projectiel. Ik snap ook dat Camille een ster is. Ze is niet alleen mooi, maar ook erg talentvol. Acteren, zingen, dansen: ze kan en doet het allemaal. Chapeau."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws