Peter Van de Veire springt in de bres voor collega Fien Germijns nadat ze bikkelharde kritiek moet slikken TV en Radio
TV en Radio

Peter Van de Veire springt in de bres voor collega Fien Germijns nadat ze bikkelharde kritiek moet slikken

Peter Van de Veire springt in de bres voor collega Fien Germijns nadat ze bikkelharde kritiek moet slikken

Fien Germijns wordt serieus door het slijk gehaald. De presentatrice krijgt heel wat kritiek over zich heen, niet op haar werk bij Studio Brussel, maar wel op haar tv-programma ‘Switch’. Maar dat is buiten Peter Van de Veire gerekend.

Sinds de zomer van vorig jaar staat Fien Germijns aan het roer van de populaire VRT 1-quiz ‘Switch’. Zo nam ze een jaar geleden de fakkel over van Adriaan Van den Hoof. Maar de kritiek van Humo op de presentatrice en het programma zelf was deze week bijzonder hard. Het tv-programma kreeg slechts twee en een halve ster. “In hoeverre Germijns zelf ‘Switch' nog naar waarde schat bij de aanvang van haar tweede zomer, dat vraag ik me af”, schrijft het weekblad bijvoorbeeld.

“In elk geval moet ze, net als ik, intussen wel ontdaan zijn van enige resterende illusies die ze misschien nog meedroeg toen ze vorig jaar haar debuut maakte als hoedster van die gewichtloze quiz. ‘Switch' blijft dan ook ‘Switch', zelfs al wordt er ook onder de presentatoren geswitcht dat het geen naam heeft”, klinkt de negatieve commentaar. “Ik kijk al even niet meer, maar àls ik kijk, dan zie ik het niet meer.”

Aan hun oren trekken

Daar gaat Peter Van de Veire, ervaren rot als presentator op de radio en tv, absoluut niet mee akkoord. Hij bijt fel van zich op zijn Instagramverhaal en neemt het zonder aarzelen op voor zijn collega. “En wij vragen ons af in hoeverre Humo zijn eigen Tommen niet eens aan hun oren moet trekken en in de hoek moet zetten”, schrijft Peter verontwaardigd.

Peter Van de Veire springt in de bres voor collega Fien Germijns nadat ze bikkelharde kritiek moet slikken
Bron: Instagram Stories (@petervandeveire)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws