Prachtig wat Lancelot doet na De Mol-overwinning: "Eérste winnaar die dit doet"

230508demollancelotplay4
Wat een seizoen, wat een mol! Tot grote verbazing van heel wat kijkers was het Comfort, ofwel Commy, die de boel wekenlang met heel veel plezier belazerde. Lancelot had haar door en mocht zich tot welverdiende winnaar kronen. En dat levert hem een serieuze smak geld op!
Lancelot wist Commy al vroeg in het spel te ontmaskeren en werd zo de welverdiende winnaar van ‘De Mol’. “Comfort stond al vroeg op mijn lijstje van potentiële mollen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik heb érg genoten heb van het toneeltje dat ze speelde. Comfort pakte het schrander aan.”
Naast de enorme eer, gaat de winnaar ook met de volledige groepspot naar huis. Lancelot heeft maar liefst 27.320 euro op zak. Al zal hij dat vooral niet in eigen zak steken. Met dit heuse bedrag wil hij Comforts vzw Medibamba ondersteunen. “Die heb ik in mijn studententijd opgericht om mensen in Kameroen (haar geboorteland, red.) op medisch vlak te helpen”, weet de mol te vertellen in Het Laatste Nieuws.

Schone mens, onze Lance

“Ik denk dat hij de eerste winnaar is die geld geeft aan de mol”, lacht Commy. De twee zijn zelfs van plan samen naar Afrika te reizen. “Het plan is nu om volgend jaar samen naar Kameroen te gaan, zodat hij met eigen ogen kan zien hoe zijn geld mensen helpt. Lancelot is ne schone mens”, besluit de saboteur.