Producer van 'Familie' geeft meer uitleg bij 3 januari 2025 in seizoensfinale: "Dit staat er te gebeuren"

240518jorisfamilie
Toch wel een zeer grote verrassing op het einde van de seizoensfinale van 'Familie'. Er volgde geen ontploffing, maar wel een en al drama met 3 januari 2025 als bijschrift.
Wim Feyaerts, creative producer, geeft in Het Nieuwsblad meer uitleg. “Deze cliffhanger gaat de geschiedenisboeken in”, zegt Feyaerts in Het Nieuwsblad. “Het is de eerste keer dat Familie het seizoen afsluit met een flashforward naar een verhaal dat zich over zes maanden afspeelt, in de midseizoensfinale van 2025."
"Hoewel Joris er niet in geslaagd is zijn duivelse plan uit te voeren, lijkt het gevaar nog niet geweken", gaat Feyaerts verder. "Het beeld wordt zwart, maar dan volgt er een verrassende vooruitblik naar wat komen gaat."
"In deze flashforward zien we een apocalyptisch beeld van een mogelijke explosie waarbij Mieke, gehuld in een bebloed trouwkleed, neer stuikt."
"Dit beeld zal ongetwijfeld nog meer vragen oproepen bij onze kijkers. Wat betekent deze explosieve vooruitblik? Zal Joris zijn plan alsnog weten uit te voeren? En welke rol spelen Mieke en de familie in dit alles?", aldus Feyaerts. Begin januari krijgen de kijkers de antwoorden op die vragen.