Salar uit 'Big Brother' laat zich verrassend uit: "Die volgt mij op als winnaar" TV en Radio
TV en Radio

Salar uit 'Big Brother' laat zich verrassend uit: "Die volgt mij op als winnaar"

Salar uit 'Big Brother' laat zich verrassend uit: "Die volgt mij op als winnaar"

De zesde week ‘Big Brother’ loopt alweer op zijn einde. Momenteel zijn Ali, Chayron en Lindsey genomineerd. Na vanavond blijven er dus nog 10 kandidaten over. Maar wie mag zich straks tot opvolger van Salar, die vorig jaar met de overwinning naar huis ging, kronen? De ex-deelnemer duidt nu dé topfavoriet aan.

Eind maart 2022 kwam Salar als winnaar uit de bus en wandelde hij het ‘Big Brother’-huis uit met een cheque van 66.726 euro. Dit jaar heeft hij als trouwste kijker nog geen minuut van de realityshow gemist. Op Twitter schrijft hij aan de lopende band over het huidige seizoen. Onlangs lag hij nog zwaar onder vuur door een uitspraak over Charlotte.

Salar had namelijk in ‘No Biggie’, de ‘after talk’-show van Liese en Naomi uit seizoen 1, gezegd dat de bewoonster zich “zeer bewust is van de camera’s”. Al snel onderstreepte hij dat hij het helemaal niet negatief bedoelde. “Dat is misschien haar tactiek en dat is haar goed recht”, zette hij zijn uitspraak recht op Twitter. Toch denkt hij niet dat die tactiek zal werken.

Salar is er namelijk rotsvast van overtuigd dat Jason zich straks tot winnaar mag kronen. “TEAM JASON”, tweet de winnaar van vorig jaar. “Die jongen gaat dit met 2 vingers in ze neus winnen!” Jason kwam al drie keer op het nominatiebord terecht, maar werd door de kijkers wel steeds doorgestemd. Zijn achterban is duidelijk niet te onderschatten. Ook afvaller Danny was er in 'Big Brother: Confessions' van overtuigd dat Jason het spel zou winnen.

Populair

Laatste nieuws