Stopt Leen Demaré binnenkort bij Nostalgie? Presentatrice schept duidelijkheid TV en Radio
TV en Radio

Stopt Leen Demaré binnenkort bij Nostalgie? Presentatrice schept duidelijkheid

Stopt Leen Demaré binnenkort bij Nostalgie? Presentatrice schept duidelijkheid

Leen Demaré is momenteel van maandag tot donderdag te horen op radiozender Nostalgie. Over enkele jaren kan ze met pensioen gaan, maar gaat ze in de tussentijd nog een andere job zoeken? In een gesprek met Primo zegt ze waar het op staat.

Leen Demaré is bekend geworden bij het grote publiek als radiopresentatrice bij radiozenders Donna, Joe en Nostalgie. Tegenwoordig presenteert ze het avondprogramma 'Lena Lena' en dat vindt ze fantastisch. "Tussen 19 en 22 uur, van maandag tot donderdag, kan ik mijn eigen ding doen", vertelt ze in een gesprek met Primo.

Ze vindt dan ook dat ze haar plekje echt gevonden heeft bij Nostalgie. "Ik vind het er heel plezant", benadrukt ze. Wat ze vooral tof vindt, is dat ze daar vertrouwen krijgt. "Dat geeft me rust. Ik ben iemand die vertrouwen nodig heeft", geeft Leen eerlijk toe. "Als de mensen met wie ik werk me dat geven, word ik beter in wat ik doe", legt ze uit.

Goede match

Bovendien heeft ze ook goed nieuws voor de fans, want als het aan haar ligt zal ze nog enkele jaren op de radio te horen zijn. "Nostalgie past bij mij, ik vind mijn weg daar", onderstreept de presentatrice. Ze zou er nu dus ook voor geen geld van de wereld weg willen. "Ik zie me er nog wel bezig tot aan mijn pensioen, over een jaar of vier", aldus Leen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws