Stopt na Sean Dhondt ook Vincent Fierens binnenkort bij Qmusic? Radiostem maakt grootse plannen bekend TV en Radio
TV en Radio

Stopt na Sean Dhondt ook Vincent Fierens binnenkort bij Qmusic? Radiostem maakt grootse plannen bekend

Stopt na Sean Dhondt ook Vincent Fierens binnenkort bij Qmusic? Radiostem maakt grootse plannen bekend

Sinds 2014 is Vincent Fierens vast aan de slag als presentator op Qmusic. Maar zegt hij de radiozender binnenkort vaarwel na bijna tien jaar? In TV-Familie onthult de radiostem namelijk andere grote dromen.

Binnenkort horen we Sean Dhondt definitief vertrekken bij Qmusic. Na acht jaar is er voor de presentator geen plaats meer in het zendschema. Maar moeten de trouwe luisteraars binnenkort ook afscheid nemen van Vincent Fierens? De radiostem onthult in TV-Familie namelijk dat hij graag naar het buitenland wil verhuizen.

“Ik droom van een leven in het Verenigd Koninkrijk”, biecht Vincent op. “Veel mensen fantaseren over het zuiden of één of ander tropisch eiland, maar mijn natte droom is ooit emigreren naar het land van koning Charles. Manchester of Londen zijn voor mij zowat de hemel op aarde”, klinkt hij enthousiast.

"Dan verhuis ik"

“Van Premier League-voetbal over de sarcastische Britse humor tot hoe pittoresk ze over Het Kanaal Kerstmis vieren: I love it! Ik luister ook elke dag naar de Britse radio”, weet de Qmusic-stem te vertellen. Maar de fans kunnen op hun twee oren slapen: er staat nog niet meteen een verhuis op de planning. “Door mijn job als radiopresentator is het helaas praktisch onmogelijk”, aldus Vincent. “Maar de dag dat Qmusic een zender start over Het Kanaal, verhuis ik direct naar daar”, knipoogt hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws