'Thuis'-acteurs krijgen verrassend nieuws te horen na tumultueuze periode TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-acteurs krijgen verrassend nieuws te horen na tumultueuze periode

'Thuis'-acteurs krijgen verrassend nieuws te horen na tumultueuze periode

De cast en crew van ‘Thuis’ maken momenteel een nogal onzekere periode door. Ze verhuizen van de VRT naar een extern productiehuis en dreigen niet allemaal gelijkaardige arbeidsvoorwaarden te krijgen. Nu komt er eindelijk heel wat beter nieuws hun kant op.

Na een periode van grote onzekerheid kregen de ‘Thuis’-medewerkers vorige week het verlossende antwoord: Eyeworks neemt de productie van de soap over. Bovendien wordt sterk onderhandeld om de cast en crew tóch gelijkwaardige loon- en arbeidsvoorwaarden te beloven. VRT en Eyeworks willen er namelijk alles aan doen om de kwaliteit van de reeks te bewaren.

Eyeworks zal dus ook blijven investeren in inhoud, verhaallijnen en vormgeving. Veel zal er hoogstwaarschijnlijk niet veranderen. En dat is maar goed ook, want ‘Thuis’ is nog lang niet passé. Meer zelfs, de soap klopt het WK en gaat zelfs nu met de meeste kijkers lopen. En dat terwijl de soap een kleine twee uur vroeger uitgezonden wordt dan gewoonlijk.

Dé kijkcijferhit van VRT overleefde de start van het WK voetbal met glans. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Met 870.637 kijkers blijft ‘Thuis’ het best bekeken programma. De match tussen Frankrijk en Wales wist met 689.000 kijkers al het meeste volk naar het scherm te lokken. Voorlopig valt de belangstelling voor het wereldkampioenschap op tv dus flink tegen. Benieuwd of de Rode Duivels hier verandering in zullen brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws