'Thuis'-kijkers compleet in shock na spannende midseasonfinale: iedereen moet hetzelfde kwijt TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers compleet in shock na spannende midseasonfinale: iedereen moet hetzelfde kwijt

'Thuis'-kijkers compleet in shock na spannende midseasonfinale: iedereen moet hetzelfde kwijt

Vanavond kan je op VRT 1 kijken naar de midseasonfinale van 'Thuis'. Maar voor wie zolang niet kon wachten, kon de spannende dubbelaflevering gisterenavond al bekijken op VRT MAX. Zonder spoilers weg te geven, kan je hier al de reacties van de kijkers lezen.

Er hebben gisterenavond al heel wat fans gekeken naar de midseasonfinale. En die was - zonder al te veel te verklappen - ongelooflijk spannend. Heel wat kijkers vonden het zelfs de beste aflevering in jaren. Dat blijkt uit de vele reacties op 'Hier kom ik Thuis', de officiële Facebookgroep van 'Thuis'.

"Ik zat hier op een bepaald moment letterlijk met mijn mond open van verbazing ...", "Ik heb er niet van geslapen ... Zo spannend!", "Eén van de beste afleveringen in lange tijd, dat had ik niet verwacht", "Meest zotte aflevering ooit", "Fenomenale aflevering!", "De spannendste aflevering ooit! Ik beef er nog van!" en "Eentje voor in de geschiedenisboeken!", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws