'Thuis'-kijkers hebben het helemaal gehad met deze personages: "Niet Bob, maar zij moeten eruit!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers hebben het helemaal gehad met deze personages: "Niet Bob, maar zij moeten eruit!"

'Thuis'-kijkers hebben het helemaal gehad met deze personages: "Niet Bob, maar zij moeten eruit!"

Het vertrek van Bob (Chrisophe Haddad) uit 'Thuis' brengt heel wat teweeg bij de 'Thuis'-kijkers. Zo vindt de meerderheid het bijzonder jammer dat zijn personage uit de reeks verdwijnt. De fans zien namelijk liever enkele andere personages vertrekken.

Bob heeft helaas zeer slecht nieuws te horen gekregen. De kanker is terug en deze keer kan hij er niet meer van genezen. Zijn personage zal binnenkort dan ook verdwijnen uit de reeks. Dat hebben de makers inmiddels bevestigd.

En zijn vertrek maakt ook veel emoties los bij de kijkers. Zo zijn er veel fans die liever enkele andere personages hadden zien vertrekken. "Waarom moet Bob weg? Er zijn andere, nutteloze personages die beter zouden verdwijnen", schrijft een kijker op een fanforum van 'Thuis'.

Geen bijdrage

Daarbij vallen vooral de namen van Niels (Wannes Lacroix), Silke (Ivana Noa), Emma (Elise Roels) en Cédric (Klaas Duyck). "De rollen van Silke en Niels hebben niet veel om het lijf ... Laat die twee maar vertrekken", klinkt het onder meer. En ook: "Cédric en Emma mogen van mij ook vertrekken. Zij leveren geen bijdrage. Daar zit geen verhaallijn in."

Populair

Laatste nieuws