'Thuis'-kijkers zijn woedend op de VRT: "Dit kan echt niet!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers zijn woedend op de VRT: "Dit kan echt niet!"

'Thuis'-kijkers zijn woedend op de VRT: "Dit kan echt niet!"

Nu vrijdag wordt de langverwachte midseasonfinale van 'Thuis' uitgezonden op VRT 1. Maar deze week kwam de openbare omroep plots met opvallend nieuws. Zo zal de spannende dubbelaflevering donderdagavond al te bekijken zijn op VRT MAX. En daarover zijn de kijkers niet te spreken.

"Ik vind dit niet kunnen. Terwijl iedereen met spanning zit te wachten op de midseasonsfinale vrijdag, komen ze nu doodleuk vertellen dat je ze donderdagavond al kan bekijken op VRT MAX. Boycotten die boel!", schrijft een boze fan op 'Hier kom ik Thuis', de officiële Facebookpagina van 'Thuis'. En daar zijn de andere kijkers het duidelijk mee eens.

"Wel spijtig want de mensen die willen of moeten wachten tot vrijdag zullen donderdag al alles te weten te komen van mensen die alles al online gaan posten ...", "Spijtig dat ze dit doen", "Zo jammer", "Ik vind dit ook echt niet kunnen. Dit is een rare beslissing van de VRT. Begrijpen wie begrijpen kan", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws