Trekt VRT stekker uit 'Château Planckaert'? Francesco Planckaert verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Trekt VRT stekker uit 'Château Planckaert'? Francesco Planckaert verklapt meer

Trekt VRT stekker uit 'Château Planckaert'? Francesco Planckaert verklapt meer

Overmorgen, op zondag 14 mei, zijn we alweer aan de laatste aflevering van ‘Château Planckaert’ aanbeland. De fans zullen het dus weer even zonder hun favoriete familie op tv moeten doen. Maar komt er nog wel een vijfde seizoen? Francesco Planckaert heeft groot nieuws over de toekomst van de realityreeks.

Francesco Planckaert duikt de laatste tijd wel vaker op op het scherm, denk maar aan ‘BV Darts’ of ‘Special Forces: Wie durft wint’. Maar kunnen hem vooral al vier seizoenen lang aan het werk zien in ‘Château Planckaert’. Zondagavond komt er weer een einde aan de vierde reeks intussen. Maar zijn er nog wel plannen om daar een vervolg aan te breien?

Ja hoor, er is een vijfde seizoen van ‘Château Planckaert’ op komst. De opnames voor de volgende reeks zijn bovendien al een tijdje bezig. “Er komt maar geen einde aan”, lacht Francesco in Story. ”Maar dat vind ik niet erg. Ondertussen voelt die ploeg echt aan als familie. En het voordeel is dat de kinderen in Wallonië naar school gaan, daar weten ze niets af van onze realityreeks en worden ze er dus ook niet mee geconfronteerd.”

2025

De Planckaert blijven duidelijk scoren! “En dat blijft me verbazen”, zegt Francesco vol ongeloof. “Ik denk vooral door onze oprechte en hechte familieband. Die zal nooit verloren gaan!” Daar krijgen we dus binnenkort nóg meer van te zien. Het zal trouwens nog even duren voor hun kasteel in Frankrijk af zal zijn. “We gokken op 2025”, aldus de oudste Planckaert-zoon. De makers van de realityshow zijn dus nog even zoet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws