Verdwijnt dit personage binnenkort uit 'Familie'?: "Lijkt afscheid te nemen"

220919FAMILIEFACEBOOK
Op sociale media wordt er opnieuw volop gediscussieerd over de verhaallijnen in ‘Familie’. Volgens enkele kijkers lijkt het erop dat we binnenkort afscheid zullen moeten nemen van een oerpersonage.
Verschillende fans van ’Familie’ vrezen dat Anna Dierckx, beter bekend als de bomma, binnenkort wel eens zou kunnen verdwijnen uit de soap. De 96-jarige actrice Annie Geeraerts vertolkt al sinds het begin van de reeks het personage van de bomma. Zal er na meer dan twintig jaar een einde komen aan haar ‘Familie’-carrière?
“De bomma lijkt precies afscheid te nemen van de familie”, schrijft een van de kijkers op Facebook. Verschillende andere fans denken ook dat ze niet meer heel lang te zien zal zijn in de soapserie. “Logisch, ze is ook 96 jaar hé” en “Dat lijkt me ook”, reageren ze onder andere. “Wel straf dat ze het nog doet” en “Straffe madam”, klinkt het ook nog.
Veel kijkers zullen het ook heel raar vinden om dit oerpersonage te moeten zien vertrekken. “Ze speelt haar rol toch keigoed” en “Ze acteert goed”, schrijven ze. Anderen zouden haar exit dan weer niet zo erg vinden. “Ze moest al lang weg zijn”, reageert iemand dan weer.