Verdwijnt na Kato ook Jelle uit 'Familie'? Maarten Cop geeft verrassend antwoord TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnt na Kato ook Jelle uit 'Familie'? Maarten Cop geeft verrassend antwoord

Verdwijnt na Kato ook Jelle uit 'Familie'? Maarten Cop geeft verrassend antwoord

Personages komen en gaan, zo gaat dat nu eenmaal bij soaps. In ‘Familie’ moesten we deze week nog afscheid nemen van Kato. Na het traumatisch voorval met Ian is ze naar Tenerife vertrokken. Tot grote spijt van de kijkers. Maar zien ze binnenkort opnieuw een geliefd personage vertrekken?

In ‘Familie’ werden onlangs heel wat nieuwe gezichten geïntroduceerd. Helaas betekende dat ook de exit voor enkele vaste personages. Zelfs een echte Van den Bossche is niet veilig, denk maar aan Peter (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere). Ook Maarten Cop, die al twee jaar Jelle Van den Bossche speelt, vreest dat hem hetzelfde lot te wachten staat.

Als soapacteur ben je nooit helemaal zeker van je toekomst. “Ik heb gelukkig af en toe andere projecten”, vertelt Maarten in Dag Allemaal. Zo was hij onlangs te zien in het nieuwe VTM-programma ‘Het Jachtseizoen’ en treedt hij in het weekend vaak op met De Ketnetband. “Maar het besef dat je elk moment op een zijspoor kan belanden… Dat vind ik eng”, maakt de acteur zich zorgen.

“Je krijgt dat dan weliswaar geruime tijd op voorhand te horen, maar toch…”, gaat Maarten verder. Tegen ‘Familie’ zegt hij duidelijk liever nog geen vaarwel. “Mocht ik uit ‘Familie’ verdwijnen, ik zou niet meteen weten wat ik zou moeten gaan doen”, moet de acteur besluiten. Hopelijk voor hem is een exit nog niet meteen aan de orde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws