Verrassend nieuw liefdesgeluk in 'Thuis'? "Dat wordt nog iets tussen die twee, zeker weten" TV en Radio
TV en Radio

Verrassend nieuw liefdesgeluk in 'Thuis'? "Dat wordt nog iets tussen die twee, zeker weten"

Verrassend nieuw liefdesgeluk in 'Thuis'? "Dat wordt nog iets tussen die twee, zeker weten"

Er hangt de laatste tijd maar weinig liefde in de lucht in ‘Thuis’. Peter en Vicky gingen uit elkaar, Rosa dumpte Dirk, Karin en Tom ruziën erop los en ook tussen Eddy en Angèle zit een serieus haar in de boter. Maar zorgt straks een verrassend koppeltje voor wat nieuw liefdesgeluk?

Judith (Katrien De Ruysscher) is weer samen met Dries (Yemi Oduwale) en dat piekt bij haar zus Thilly (Lauren Müller), die onlangs nog haar man Harry (Stan Van Samang) verloor. Maar is ook bij haar binnenkort weer plaats voor de liefde? Heel wat trouwe ’Thuis’-kijkers zijn er namelijk van overtuigd dat er iets moois bloeit tussen haar en Maité (Sara Gracia Santacreu).

De twee dames leken meteen te klikken en trekken steeds vaker met elkaar op. En dat spreekt tot de verbeelding van de fans. “Ben ik de enige die denkt dat het nog iets gaat worden tussen die twee?”, vraagt een van hen zich af op Facebook. “Dacht ik ook al, die twee worden verliefd op elkaar”, “Thilly heeft in het verleden ook al eens een onenightstand beleefd met Tania. Een romance met Maité: het zou zomaar kunnen” en “Je kunt altijd iemand tegenkomen op wie je verliefd wordt, ongeacht het geslacht”, speculeren de kijkers nog.

Dubbele agenda

Of Thilly en Maité effectief meer zullen worden dan gewoon goede vriendinnen? Daarvoor moeten we blijven kijken. In ieder geval, goed kan het niet aflopen. Maité is namelijk de dochter en handlanger van slechterik Chris, die van Thilly een weduwe heeft gemaakt. “Als Thilly dat te weten komt, zal de verliefdheid vlug over zijn...”, besluit een fan.

Als we onderstaande TikTok-video mogen geloven, komt er binnenkort wél een verrassende kus aan in de soap. Wij zijn alvast benieuwd tussen wie!

@thuis.tok Geen leugen. It’s gonna be wild! #thuistok #thuis #thuisspoiler #thuisopvrt1 #vrt1 #wanneslacroix #ivananoa #tellmesomethingidk #tellmesomethingidontknow ♬ original sound - mack

Populair

Laatste nieuws