Vertrekt Koen Wauters bij 'The Voice'? Coach heeft verrassend antwoord klaar TV en Radio
TV en Radio

Vertrekt Koen Wauters bij 'The Voice'? Coach heeft verrassend antwoord klaar

Vertrekt Koen Wauters bij 'The Voice'? Coach heeft verrassend antwoord klaar

Een maand geleden kwam er een einde aan het achtste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. Koen Wauters is al elk seizoen van de partij. Maar of hij volgend jaar weer in zijn rode stoel gaat zitten, is helemaal nog niet zeker.

In Dag Allemaal vertelt de zanger over zijn toekomstplannen in de media. Of Koen Wauters daarin nog een plaatsje vindt voor ‘The Voice van Vlaanderen’, is nog maar de vraag. Als het van hem afhangt wel. “Ik hoop er volgend jaar opnieuw in te zitten”, klinkt het bij de coach.

Maar hij begint wel stilaan uit te kijken naar iets anders. “Ik zal de komende tijd proberen om programma’s in elkaar te steken waar ik als dragend gezicht een verschil kan maken”, zegt Koen klaar en duidelijk. “Waarmee ik niet wil zeggen dat ik ‘The Voice’ beu ben, hé”, verduidelijkt hij.

Het liefst zou hij de twee zelfs met elkaar combineren. “Ik wil gewoon graag een mix van de twee, iets wat het afgelopen jaar minder in het zendschema paste maar waar ik in de luwte wel hard aan heb gewerkt”, klinkt het. “Hopelijk is er nu wel voldoende enthousiasme voor”, aldus Koen.

Populair

Laatste nieuws