Volgt na 'W817' ook een film van 'Spring'? De acteurs geven verrassend antwoord TV en Radio
TV en Radio

Volgt na 'W817' ook een film van 'Spring'? De acteurs geven verrassend antwoord

Volgt na 'W817' ook een film van 'Spring'? De acteurs geven verrassend antwoord

Oude liefde roest niet. Dat hebben de fans van ‘Spring’ nog maar eens bewezen. Zij konden afgelopen weekend voor puur jeugdsentiment terecht op de ‘Studio 100 Rewind Party’ in het Sportpaleis en dat deden ze massaal.

Net zoals vijf jaar geleden op ‘Throwback Thursday’ gaf - onder andere - de band ‘Spring’ afgelopen weekend een spetterend reünieconcert in het Sportpaleis. En dat was een overdonderend succes. Maar liefst 53.500 jongeren kwamen meegenieten van een vleugje nostalgie. De hype is duidelijk nog niet gaan liggen. Maar willen ze het verhaal nog verderschrijven?

Krijgen we binnenkort bijvoorbeeld een film van de populaire jeugdserie? ‘W817’ deed het ‘Spring’ al voor. En Cara Van der Auwera (Chantal) ziet het in ieder geval zitten. Maar haar collega’s denken er helaas anders over. “Ik kan niet, ik zit met een begrafenis dan”, grapt Jelle Cleymans (Evert). “‘Spring’ was mijn eerste acteerervaring en ik heb toen tegen mezelf gezegd: ‘Dit is ook de laatste’”, beslist Damian Corlazzoli (Xavier) resoluut.

“Ik denk dat de herinnering aan ‘Spring’ en aan de muziek en wat we nu doen (een reünie-optreden, red.) duizend keer krachtiger is dan een film. En dat het ook voor onszelf leuker is om te doen”, klinkt het nog bij Jelle. En daar zijn zijn collega’s het mee eens. Op een film moeten we dus niet meteen hopen. Meer nog, dit was misschien wel de allerlaatste keer dat we ‘Spring’ nog samen op een podium zagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws