VTM komt met enorme verrassing en haalt oude succesformule terug naar het scherm TV en Radio
TV en Radio

VTM komt met enorme verrassing en haalt oude succesformule terug naar het scherm

VTM komt met enorme verrassing en haalt oude succesformule terug naar het scherm

Het nieuwe jaar betekent ook een gloednieuw tv-seizoen op alle zenders. VTM heeft heel wat nieuwe programma’s voor ons in petto, zoals Ruth Beeckmans’ ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’, en haalt klassiekers, zoals ‘The Masked Singer’, terug. Maar ook een ander geliefd programma wordt opnieuw van onder het stof gehaald.

‘Met Vier in Bed’ maakt deze zomer zijn comeback op VTM, de realityreeks waarin vier Vlaamse B&B-uitbaters de bed and breakfasts van hun concullega’s beoordelen. Tussen 2010 en 2019 kwam de succesformule tijdens de zomermaanden op de buis. Na drie jaar komen er dus nieuwe afleveringen van het populaire programma.

De opnames gaan dit voorjaar van start. De zender lanceerde al een oproep om nieuwe kandidaten te sprokkelen. “We zijn op zoek naar enthousiaste, mondige en vooral trotse B&B-uitbaters die graag drie collega’s bij hen ontvangen én op hun beurt ook de B&B van de drie andere uitbaters kunnen ontdekken”, lezen we op de website van VTM. Inschrijven kan vanaf vandaag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws