VTM verrast: dit zijn de eerste namen voor 'The Masked Singer in Concert' TV en Radio
TV en Radio

VTM verrast: dit zijn de eerste namen voor 'The Masked Singer in Concert'

VTM verrast: dit zijn de eerste namen voor 'The Masked Singer in Concert'

Op 15 april kunnen de fans van ‘The Masked Singer’ afzakken naar het Antwerpse Sportpaleis. Tijdens ‘The Masked Singer in Concert’ zullen verschillende karakters het beste van zichzelf geven en VTM onthult nu al wie zeker van de partij zal zijn.

Binnenkort start het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ en de kijkers zullen dan kennis kunnen maken met veertien nieuwe pakken. Toch heeft VTM nog meer goed nieuws, want de fans van het populaire programma zullen enkele karakters ook live aan het werk kunnen zien in het Sportpaleis in Antwerpen.

Op 15 april vindt er namelijk ‘The Masked Singer in Concert’ plaats en dat belooft een muzikaal spektakel te worden. Bovendien kondigt VTM nu de eerste namen aan en daar zitten al enkele publieksfavorieten bij uit de voorbije twee seizoenen. Wolf (Kevin Janssens), Miss Poes (Camille Dhont) en Koningin (Sandra Kim) zijn al zeker van de partij.

Ook zullen al zeker drie nieuwkomers uit het nieuwe seizoen op de planken van het Sportpaleis staan: Leeuw, Hippo en Skiwi. Welke karakters er nog zullen verschijnen in deze grote show? Dat zal de zender binnenkort aankondigen. Tickets zijn wel al verkrijgbaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws