Wat is er gaande tussen James Cooke en Jani Kazaltzis? Presentator onthult plots groot nieuws

240208jamescookejanikazaltzisplay4
James Cooke hoopt nog lang door te gaan met zijn televisiecarrière. Maar wat als het ooit stopt? Daarover gaat hij nu een programma maken met zijn goede vriend Jani Kazaltzis.
James Cooke heeft al een bijzonder succesvolle carrière achter de rug. Toch is hij ook bang dat het ooit gedaan is met zijn tv-carrière. "Tuurlijk. Tv is de meest vergankelijke job die er bestaat. Morgen kan er iemand nieuw opstaan en kan het zomaar gedaan zijn met James", zegt de tv-maker in Primo.
"Morgen kunnen de kijkers me beu zijn. Ik weet dat en ik ben daarop voorbereid. Meer zelfs: het zál ooit gebeuren, maar hopelijk kan ik dat moment zo lang mogelijk uitstellen", aldus James. Bovendien heeft hij zijn werk achter de schermen.

Nieuw programma

"Ik kan altijd op iets terugvallen. Dat is ook het uitgangspunt van het nieuwe programma dat ik met Jani Kazaltzis aan het maken ben", onthult James. "Wat als de showbizz ooit stopt? Kunnen wij nog iets anders? In het nieuwe programma gaan Jani en ik andere jobs gaan uitoefenen", licht hij al een tipje van de sluier op. Wanneer het programma precies op televisie verschijnt, is nog niet geweten.