Week na Boer zkt Vrouw-reünie: Cathy laat zich verrassend uit over Jef en Bente

230429boerzktvrouwjefbentevtm
Een week geleden kwam er een einde aan het ‘Boer zkt Vrouw’-avontuur. Maar een happy end was het niet. Van de vijf koppels hield geen enkel stand. Bij de een kwam het al als een grotere verrassing dan bij de ander, bij Jef en Bente bijvoorbeeld. Boerin Cathy is dan ook bijzonder hard voor Bente.
Van alle ‘Boer zkt Vrouw’-verhalen uit het voorbije seizoen, heeft dat van boer Jef boerin Cathy zonder twijfel het diepst geraakt. “Ik zag het echt goedkomen met Bente”, zegt ze in Dag Allemaal. “De opbouw naar hun eerste kus was heel romantisch.” Deze afloop had Cathy dan ook in de verste verte niet zien aankomen.
“Bij de opnamen van de reünie-aflevering merkte ik dat Jef de draad van zijn leven langzaam weer probeert op te pikken, maar ik voelde ook dat hij heel graag nog met Bente samen was geweest”, haalt ze haar schouders op. Eén van de momenten waarop er iets gebroken is tussen de twee, is toen Jef een opmerking gaf over de vijf kilo die Bente was bijgekomen. “Ja zeg, soms moet je een vent ook met een korreltje zout nemen en wat hij zegt een beetje relativeren”, reageert Cathy verontwaardigd.

Korrel zout

“Wat ik op landbouwbeurzen al te horen heb gekregen van zatte loonwerkers... Jef heeft ook niet gezegd dat ze een vette koe was, hé”, gaat ze gewoon verder. “Trouwens, veel mannen - onder wie de mijne - houden wel van wat stevig billenwerk”, lacht Cathy ten slotte.