Woedende fans niet langer te spreken over 'Thuis': "Ik stop met kijken, dit kan toch niet" TV en Radio
TV en Radio

Woedende fans niet langer te spreken over 'Thuis': "Ik stop met kijken, dit kan toch niet"

Woedende fans niet langer te spreken over 'Thuis': "Ik stop met kijken, dit kan toch niet"

De laatste tijd is het volgens de fans alleen maar kommer en kwel in ‘Thuis’. Maar als er één koppel nog voor een positieve noot kan zorgen in de soap, dan zijn het Eddy (Daan Hugaert) en Angèle (Lut Hannes) wel. Maar ook die tijden zijn nu voorbij, tot groot ongenoegen van de kijkers.

Eddybeer en Vaselineke zijn niet meer. In een emotionele aflevering van ‘Thuis’ zette Angèle gisteren een punt achter haar relatie met Eddy, wat ongetwijfeld voor een van de ergste break-ups van de afgelopen jaren zorgde. “Zo erg voor Eddy” en “Juist nu hij op het punt stond om haar ten huwelijk te vragen”, reageren de fans meteen op Instagram.

“Dit hadden ze echt niet mogen doen”, “Ze rukken het beste koppel uit elkaar”, “Ik stop met kijken”, “Het is niet meer geloofwaardig” en “Het is echt niet meer leuk zo”, klinkt het verontwaardigd in de reacties. Na Rosa en Dirk en Peter en Vicky zijn Eddy en Angèle al het derde koppel dat de ‘Thuis’-kijkers dit seizoen uit elkaar zag gaan, en we zijn nog geen twee maanden ver. Bovendien zouden Nancy (Ann Pira) en Dieter (Raf Jansen) zomaar eens het rijtje kunnen vervoegen, als Dieters overspel en Maités zwangerschap uitkomen.

Partnerruil

Weinig kijkers koesteren hoop dat het nog goedkomt tussen Eddy en Angèle. Een opvallende theorie die meer aanhang heeft, is dat Eddy straks weer terugkeert naar zijn grote liefde Nancy. “Eddy zal zijn Nanske terugvinden”, lezen we meermaals op sociale media. “En Angèle zal haar geluk vinden bij Dirk”, voorspellen de fans. “‘Thuis’ is de grootste stoelendans ooit. Zowel qua werk als qua relaties”, grapt een van de kijkers toepasselijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws