Zo ontroerend! Presentator Sven de Leijer heeft fantastische nieuws te melden TV en Radio
TV en Radio

Zo ontroerend! Presentator Sven de Leijer heeft fantastische nieuws te melden

Zo ontroerend! Presentator Sven de Leijer heeft fantastische nieuws te melden

`Op zondag 12 mei, ter gelegenheid van Moederdag, viert Sven de Leijer alle moeders in een bijzondere aflevering van het geliefde VRT 1-programma 'Vrede op aarde'. Dat maakte de presetantor zopas zelf bekend via Instagram.

Deze special belooft een hartverwarmend feest te worden, waarbij de focus ligt op het eren van alle moeders en groot-, pleeg- en schoonmoeders uit alle hoeken van het land. En voor de show is Sven de Leijer nog op zoek naar bijzondere moederfiguren die in de bloemetjes mogen gezet worden. Hij wil namelijk een 'Vrede op aarde'-award uitreiken aan de beste moeder van het land.

Wie een moeder, schoonmoeder, plusmama, onthaalmoeder, grootmoeder of andere moederfiguur kent die het verdient om in de bloemetjes te worden gezet, kan haar inschrijven via vrtmax.be/doemee.

Bijzonder

"Zowel Soe als ikzelf hebben de voorbije jaren prachtige kinderen gekregen en sindsdien beseffen we nog meer hoe bijzonder het ouderschap is. We kijken er dan ook naar uit om onze positieve boodschap van 'Vrede op aarde' nu ook te delen tijdens Moederdag", aldus Sven de Leijer.

2 claps
2 bezoekers

Populair

Laatste nieuws