Zwangere Frances Lefebure kondigt plots geweldig nieuws aan: "Nog heel even geduld" TV en Radio
TV en Radio

Zwangere Frances Lefebure kondigt plots geweldig nieuws aan: "Nog heel even geduld"

Zwangere Frances Lefebure kondigt plots geweldig nieuws aan: "Nog heel even geduld"

Frances Lefebure en haar man, Boris Van Severen, zijn momenteel in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. De actrice is halfweg de zwangerschap en is niet van haar roze wolk af te slaan. Zeker niet nu er nog meer goed nieuws op komst is.

Het zijn mooie tijden voor Frances Lefebure. De actrice is intussen zo’n 20 weken zwanger, ongeveer halfweg dus. “Ze is ontzettend mooi, ze straalt, ze is blij”, weet Boris Van Severen te vertellen in Het Laatste Nieuws. Dat Frances blij is, zoveel is duidelijk. Want er is nóg een ander kindje van haar op komst.

Het liet even op zich wachten, maar eindelijk is het zover. “BIJNAAAAA”, schreeuwt Frances het uit op Instagram. “Aan iedereen die het wil weten en ook aan de rest, I proudly present: F**** You Very, Very Much 2!” Het tweede seizoen van de populaire reeks van Frances en beste vriendinnen Daphne Wellens en Evelien Bosmans is onderweg, én laat niet zo lang meer op zich wachten. Vanaf woensdag 5 juli is het vervolg te zien op Streamz. En daar laat de actrice op Instagram al een voorproefje van zien.

Eindelijk

De fans van de reeks zijn alvast door het dolle heen dat hun favoriete reeks terug is van weggeweest. “Omg, jaaa eindelijk”, “Yeeesss”, “Whoop whoop”, “Zalig, kan niet wachten”, “Eén van mijn favoriete series”, “Nog heel even geduld dus”, “Daarvoor neem ik met plezier een Streamz-abonnement” en “Hopelijk komt het ook snel op tv”, schrijven ze dolenthousiast. Hen moet je op 5 juli dus al zeker niet bellen!

Populair

Laatste nieuws