1 jaar na de geboorte van hun dochtertje: Winnie en Jonah hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

231031winniejonahinstagram
Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans, die elkaar vier jaar geleden leerden kennen via 'Blind Getrouwd', mochten vorig jaar in september hun eerste kindje verwelkomen. Op haar Instagramverhaal onthult Winnie nu of er binnenkort ook een tweede kindje aankomt.
Enkele dagen geleden was het nog groot feest ten huize Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans. Zo was het exact vier jaar geleden dat de twee elkaar het jawoord gaven in 'Blind Getrouwd'. Vorig jaar mochten ze hun liefde opnieuw bezegelen met een dochtertje, Lily.
Maar komt er ook een tweede kindje? Dat vroegen veel volgers van Winnie zich blijkbaar ook af. Zo hield de 'Blind Getrouwd'-kandidate een vragenronde op haar Instagram Stories waarin de vraag meermaals naar boven kwam.

Heel persoonlijk

"Deze vraag heb ik heel vaak gekregen", reageert Winnie op de vraag of ze nog een tweede kindje willen. "Dat weten we nog niet en zullen we nog wel zien. En dan nog vertellen we dat wel als we daar zin in hebben. Een kinderwens is iets heel persoonlijks en je weet niet wat er allemaal speelt bij een koppel", sluit ze haar bericht af.
<br>
Instagram Stories (@winnie_bogaerts)