30ste verjaardag van tv-kok Loïc Van Impe eindigt in mineur: "Opgenomen in ziekenhuis" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

30ste verjaardag van tv-kok Loïc Van Impe eindigt in mineur: "Opgenomen in ziekenhuis"

30ste verjaardag van tv-kok Loïc Van Impe eindigt in mineur: "Opgenomen in ziekenhuis"

Het liep onlangs compleet verkeerd voor Loïc Van Impe. Wat een spetterend feest zou moeten worden, is voor de tv-kok geëindigd in mineur. Hij bracht zijn dertigste verjaardag namelijk door op spoed.

Het zit even niet mee voor Loïc Van Impe, de tv-kok wiens bekendheid door zijn rol als verrader in het eerste seizoen van ‘De Verraders’ serieus is toegenomen. Een kleine twee weken geleden, op 10 september, vierde hij zijn dertigste verjaardag. Een bijzondere mijlpaal, al zal Loïc er niet de beste herinneringen aan overhouden.

“Er was een verrassingsfeest voor mij georganiseerd, maar ik ben op spoed beland”, onthult de tv-kok in Het Laatste Nieuws op de rode loper van de nieuwe oorlogsfilm ‘WIL’. “Door een stom ongeluk met een flesje bier is een stuk van mijn tand in mijn tandvlees geschoten.” Maar gelukkig is de pijn intussen al wat gaan liggen en “zie je er nu amper nog iets van”.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws