4 jaar na haar scheiding met Koen Wauters: Valerie De Booser kondigt groot nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

4 jaar na haar scheiding met Koen Wauters: Valerie De Booser kondigt groot nieuws aan

4 jaar na haar scheiding met Koen Wauters: Valerie De Booser kondigt groot nieuws aan

Valerie De Booser (44) heeft vier jaar na haar scheiding een nieuwe weg ingeslagen. Nadat ze jarenlang werkte in de mode, kiest de ex-vrouw van Koen Wauters nu voor een drastische carrièreswitch. Dat meldt TV Familie.

Sinds kort geeft Valerie De Booser namelijk pilateslessen. Die geeft ze twee keer per week, op maandagochtend en donderavond in de studio van Yoga & Pilates in Nazareth. Daarvoor werkte Valerie decennialang in de modesector. Zo had ze een eigen kledingzaak, Histories de Femmes, en een eigen collectie bij Close-Up, de vroegere kledingketen van Katja Retsin.

Maar nu gooit ze het dus over een andere boeg. "Toen ik nog volop in de mode zat en stylingadvies gaf, streefde ik er steeds naar om de mensen zodanig aan te kleden dat ze opnieuw zelfzeker door het leven stapten", vertelt Valerie op de website van de studio waar ze pilateslessen geeft.

Innerlijke kracht

"Ik hield ervan om mensen te zien openbloeien en blij te zijn met wie ze zagen in de spiegel. Waar ik toen vooral op het uiterlijk werkte dat sowieso zijn doorslag gaf naar het innerlijke toe, werk ik nu op de innerlijke kracht via en door het lichaam", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws